Sortimente miere

MIEREA POLIFLORA – este o miere cu aspect limpede, cu nuante de chihlimbar. Mirosul foarte expresiv denota un buchet nuantat de arome, bine echilibrat, care scoate in evidenta multitudinea de flori care il compun.

MIEREA DE TEI – este o miere cu puternica aroma de tei, cu reflexe luminoase galbene – portocalii. Este fluida, iar la gust are un parfum proaspat.

MIEREA DE SALCAM – este usor de recunoscut dupa culoarea sa alba-galbuie, deosebit de frumoasa, luminoasa si transparenta. Mirosul sau subtil, putin persistent denota acelasi gust rafinat si elegant, usor de floare de salcam.

TERAPII

Apiterapia utilizeaza mierea si complexa alchimie a stupului , in mod traditional , in vederea mentinerii sanatatii organismului. Proprietatile mierii, atat de binecunoscute, o fac atat de necesara in alimentatia adultilor si a copiilor.Ea se poate consuma ca atare sau ca adaos la ceai, lapte, etc.In functie de tip, ea este calmanta, decongestioneaza ficaul, sedativa, tonica , antiseptica.Are un rol deosebit in reglarea functiilor metabolice si este un aphrodisiac natural